Browse by Romanian

Manualului Bisericii Nazarineanului (2013-2017) include o scurtă declaraţie istorică a bisericii, Constituţia bisericii, care defineşte articolele de credinţă ale bisericii noastre, înţelegerea noastră despre biserică, legământul caracterului creştin pentru o viaţă sfântă şi principii de organizare şi conducere, legământul comportamentului creşt

Stéphane Tibi

Ce este StudyMaps? 
Este pur și simplu un instrument de studiu și învățare. Este un ajutor vizual care nu se bazează pe abilitatea cuiva de a citi. Elementele grafice, uneori împreună cu text, susțin procesul de învățare.

Orice organizație care durează o lungă perioadă de timp este bazată pe o combinație adâncă între scop, crez și valori. Așa se întâmplă cu Biserica Nazarineanului. A fost fondată pentru a transforma lumea prin proclamarea mesajului sfințeniei.

Nazarene Missions International

Acest manual pentru Misiunile Nazarinene Internaționale (MNI) este o versiune globală pentru a fi folosit în Biserica Nazarineanului dincolo de regiunea Statelor Unite și a Canadei. Scopul și obiectivele MNI sunt aceleași pentru toate regiunile bisericii noastre globale.

O nouă generație de membri ai Bisericii Nazarineanului au solicitat ca principiile fundamentale ale bisericii cu privire la învățătură, istorie, doctrină, misiune, finanțare și natura elementelor esențiale să fie adunate într o publicație scurtă, ușor accesibilă și cu un limbaj simplu.
 
Earl Lee, Hazel Lee

Nu-i de mirare că, în zilele noastre, multe planuri sau vise se destramă şi, în majoritatea cazurilor, nu poţi vorbi despre o viaţă victorioasă. Mulţi se arată sceptici, obosiţi sub povara lor, şi spun că o viaţă victorioasă este un concept demodat, e un stil de viaţă ideal, dar imposibil.

Louie E. Bustle, Bruno Radi

În cadrul acestui studiu vom explica o posibilitate de ucenicizare. Vom începe cu FIECARE PERSOANĂ SĂ CÂŞTIGE O PERSOANĂ, urmat de programul de sprijin FRATELE/SORA MAI MARE. Apoi vom privi în profunzime la grupurile de rugăciune, campaniile evanghelice şi la multiplicarea bisericilor şi a pastorilor.

SECŢIUNEA I: PRINCIPII TEOLOGICE ŞI FONDATOARE
1.1 – O Teologie a Creșterii Bisericii
Louie E. Bustle, Gustavo Crocker

Dumnezeu te poate folosi pentru a planta biserici.

Gustavo Crocker, Helmer Juarez

Isus a poruncit ca ucenicii Lui să aibă o relaţie specială cu săracii acestei lumi. Biserica Lui ar trebui, să se dedice îngrijirii, hrănirii, îmbrăcării şi adăpostirii celor săraci şi marginalizaţi.

Pages