Ciclul unei trăiri victorioase

Nu-i de mirare că, în zilele noastre, multe planuri sau vise se destramă şi, în majoritatea cazurilor, nu poţi vorbi despre o viaţă victorioasă. Mulţi se arată sceptici, obosiţi sub povara lor, şi spun că o viaţă victorioasă este un concept demodat, e un stil de viaţă ideal, dar imposibil.

Motivul este că astăzi, mai mult ca oricând, asistăm la o lipsă de dedicare în domeniile fundamentale ale vieţii. Aceasta conduce, fără îndoială, la lipsa de încredere, ceea ce produce inevitabil neplăcere, opusul delectării. Într-o asemenea situaţie nici nu poţi vorbi despre odihnă.

Autorii cărţii de faţă propun testarea a ceea ce unii numesc „concept demodat” şi te invită să încerci în viaţa ta ce înseamnă trăire victorioasă, aşa cum ei, noi şi mulţi alţii au experimentat-o.

Sperăm ca biruinţa să devină o realitate în viaţa ta, şi după completarea acestui ciclu, în orice moment sau într-o situaţie anume, să spui zâmbind, despovărat, odihnit că Domnul este Centrul vieţii tale în Care îţi găseşti plăcerea, Căruia te dedici, în Care te încrezi şi Care, în continuare, îţi dă odihna.

Tabs

Subscribe to Ciclul unei trăiri victorioase