Valori Esențiale ale Bisericii Nazarineanului

Orice organizație care durează o lungă perioadă de timp este bazată pe o combinație adâncă între scop, crez și valori. Așa se întâmplă cu Biserica Nazarineanului. A fost fondată pentru a transforma lumea prin proclamarea mesajului sfințeniei. Este o biserică a Marii Însărcinări și în același timp o biserică a sfințeniei. Misiunea noastră este de a face ucenici asemenea lui Hristos din toate națiunile.

Viața prezentă și viitoare a Bisericii Nazarineanului este definită prin participarea în misiunea lui Dumnezeu. Așadar aceasta este o expresie a bisericii lui Isus Hristos și o organizație distinctă nu numai prin ceea ce crede dar și prin modul în care își aduce contribuția în mod unic în Împărăția lui Dumnezeu.

Este potrivit să identificăm lucrurile distincte pe care noi le îmbrățișăm și le sărbătorim. Comorile noastre cele mai valoroase – misiunea noastră, chemarea noastră, crezul nostru și cele mai înalte valori ale noastre – le oferim ca un dar generațiilor următoare.

Rugăciunea noastră este ca esența valorilor noastre să continue să slujească drept călăuză acelora care își croiesc calea prin lumina și umbrele deceniilor care ne stau înainte.

AttachmentSize
PDF icon Valori Esentiale.pdf79.6 KB

Tabs

Subscribe to Valori Esențiale ale Bisericii Nazarineanului